Foreningen

På denne side finder du information omkring følgende

 • Vaskekælder
 • Vicevært
 • Gårdmiljø
 • Samarbejdspartnere
 • Renovation
 • Fremleje
 • Dyr

Vaskekælder

Foreningen har 5 vaskerier: A5, B6, P36, P40, Ø41.

Disse kan benyttes ml. 8-20 alle ugens dage. Hver vaskeri har to vaskemaskiner og én tørretumbler. Et enkelt vaskeri har en strygerulle (Ø41). Og ét vaskeri er primært parfumefrit (B6). 

Foreningen har pengeløse vaskerier, som betjenes med en vaskechip, hvor du kan reservere en vaskekælder i to timer ad gangen via det elektroniske bookingsystem. 

Man booker hele vaskekælderen i det valgte tidsslot. Din bookede tid er reserveret til kun dig den første 1,5 time af din tid, overhold derfor venligst tiderne og tøm dine maskiner, så andre kan komme til efterfølgende.

Efterlad venligst vaskeriet pænt og ryddeligt, så det er klart til den næste.
Oplever du problemer med vaskemaskinerne, tørretumbleren, strygerullen, vaskebrik eller at andre beboere der ikke overholder tiderne, kan du kontakte bestyrelsen på vores mail (havnentre@gmail.com) eller kontakte vores vaskeri ansvarlige bestyrelsesmedlem.

Vicevært

Foreningen har en vicevært, Bjarke. Bjarke bor i foreningen, men da han også har et privatliv, bedes man respektere dette.

Bjarke har telefontid hverdage ml. 8.00-9.00 på 4250 5486, hvor han sidder på kontoret og er åben for personlig fremmøde også. På øvrige tidspunkter, vender han tilbage ved lejlighed.

Du kan også sende ham en mail på havnentregaarmand@gmail.com

Gårdmiljø

I foreningen har du mulighed for at bruge vores fælles grille i gården. 

Ønsker du at afholde et arrangement i gården, anbefaler vi, at du sætter en seddel i porten, samt giver besked til bestyrelsen, så det bedre kan undgås at andre holder arrangement samtidig. Til dette kan du leje borde, stole og et eventuelt festtelt.

Du kan leje borde og stole ved henvendelse hos Bestyrelsen. Du kan derudover leje et festtelt af Klub Kælderkold, så vejret ikke er en hindring.

Planlagte arrangementer, opdateret 11-4-2024: 

 • 14/4 – kl. 10-20 – privat arrangement
 • 25/5 – kl. 13-22 – privat arrangement
 • 16/6 – kl. 14-17 – Havnen III sommerfest
 • 28/6 – N/A – privat arrangement

Samarbejdspartnere

Foreningen har en række samarbejdspartnere som er vant til at arbejde i andelen og som vi har et godt kendskab til efter flere års samarbejde.

Når du kontakter vores samarbejdspartner, skal du selv betale for det arbejde du får udført. Det er muligt at de henviser til andre samarbejdspartnere, hvis de ikke har mulighed for at udføre opgaven.

Bestyrelsen bestiller samarbejdspartnere på foreningens vegne, når der skal udføres en opgave for foreningen.

Foreningen har et samarbejde med

Fiberby
Yousee

Foreningen har derudover også et samarbejde med følgende håndværker firmaer: 

NCP Tømrerfirma – tlf: 20 37 03 71
GSR Teknik Elektriker – tlf: 28 26 25 69
Taxbøl VVS – tlf: 32 58 06 91
Malerfirma J. Hetland – tlf: 28 40 65 26
Murerfirmaet L.J.Mathiesen – tlf: 28 51 59 65
JW Skadedyrsservice – tlf: 50 41 52 00
City-Floor.dk – tlf: 26 22 92 37

Renovation

Vi sorterer vores skrald, efter reglerne fra Københavns Kommune.

I vores gård, har du mulighed for at sortere pap, plastik, batterier, bio affald, metal, småt elektronik, restaffald, flasker, farligt affald, samt reklamer.

Som noget nyt, har vi en affaldscontainer til inddørs træ fx. møbler af træ, dørkarme, trærester mm., samt en plads til større møbler fx. sofaer, stort elektronik fx. hvidevarer.

Som udgangspunkt, hvis ikke det kan være i containeren, skal du stille det på pladsen designeret til storskrald. Med undtagelse af containeren til inddørs træ.

Har du byggeaffald fra istandsætning af din nye lejlighed, bedes du selv køre det ned på nærmeste genbrugsstation, fx Vermlandsgade. Dette gælder for bl.a. beton, mursten, vægfliser, sanitet, gips mm.

Fremleje

Det er som udgangspunkt ikke tilladt at fremleje sin lejlighed. Heller ikke gennem Airbnb. Tag kontakt til Bestyrelsen hvis dette emne bliver relevant for jer

Dyr

Det er tilladt at have én kat.

Det er ikke tilladt at holde hund. Du må dog gerne passe en hund, såfremt den ikke generer dine naboer. Du kan på kontoret få en dispensation, til at passe hund op til 3 gange årligt á 7 dage ad gangen.

Passer du hund, må den ikke opholde sig i gården, loftet eller kælderen. Hunden må ligeledes ikke udvise aggressiv adfærd, på vej mellem lejlighed og gadeplan.