Ventelister

Vi bliver jævnligt spurgt om man kan blive skrevet op på en venteliste. Lige nu er ventelisten lukket for opskrivning. 

Bemærk at du selv har ansvaret for give besked, hvis du skifter kontaktoplysninger (mail og TLF nr.). Hvis du står på den eksterne liste liste, har du selv ansvar for, og er forpligtet til, at kontakte os årligt, for at bibeholde din plads på listen.
Hvis du står på vores barn-barnebarn liste, altså hvis du er ‘barn af gården’, skal du have forældre eller bedsteforældre der stadig bor i foreningen, for at blive stående på listen. Du skal selv melde dig aktiv, for at blive tilbudt lejligheder. Du kan melde dig aktiv én måned før du fylder 18 år, og kan først blive tilbudt en lejlighed når du er fyldt 18 år.

Er du fraflytter, og vil tilbage til gården, kan det kun lade sig gøre, hvis du er flyttet før december 2021. Du har ansvaret for at dokumentere, at du har boet i foreningen og er flyttet før december 2021.
Er du ekskluderet, har forårsaget misligholdelse på lejligheden, eller på anden vis ikke har været en god andelshaver, så kan du ikke komme tilbage.

Når vi har en lejlighed ledig, vil vi først kontakte vores interne lister; dem der vil bytte en lejlighed, dernæst børn af gården, herefter de fraflyttede før 12/2021 og slutteligt vores eksterne.

Listerne opdateres løbende. Listerne er sidst opdateret: 09-2-2024

Venteliste Intern – 3/3½ værelses

Venteliste Intern – Børn af ejendommen

Venteliste Ekstern – Alle opskrivninger